Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

Büdös Robi, Angoltanár és egyéb állatfajták

2021. január 15. - Sniffany

 

A top tízes vendégek még megvannak, valamelyiknek még az arcát és testalkatát is fel tudom idézni. Büdös Robinak még a szagát is.
A többi összefolyik. Túl sok alkohol folyt le. Túl sok beazonosíthatatlan eredetű porcsík égette szét a nyálkahártyámat és azt a túl intenzíven berregő motort odabent.
„Ilyen hőfokon nem lehet folyamatosan égni…” – mondta egyszer anyám. Lehetett.
„Ha így folytatod nagyon hamar ki fogsz égni.” – közölte egy jóval idősebb barátom. Vele már megszakadt a kapcsolatom.
Most meg itt ülök, full kicsekkolva és vodkával nihilbe transzformált szomorúsággal. Nem baszok rendesen. Nem játszom alantas, mocskos, alá-fölé rendelt, anyagias vagy anyagiaktól mentes szexuál-mentális játszmákat. Azon kapom magam, hogy írok róla és olyan, mintha nem is én lettem volna ott…

Tovább

Játék indul

Az egyik random blog posztomban elrejtettem egy titkos vágyam. Az első két megtaláló személyre szabott erotikus történetben részesül. A megoldást a waldeinsamkeit21@gmail.com e-mail címre várom. Másold ki a szerinted releváns szövegrészletet a blog postból, az e-mail tárgya GAME legyen. :)

HINT: az ördög mindig a részletekben rejlik, míg a részlet nem feltétlenül erotikus szövegben rejtőzik:)

 

Lenne egy kis játék...

A játék szabályai:

A blog bejegyzései közt el fogom rejteni egy titkos vágyamat, amit még sosem éltem ki, de nagyon mozgatja a fantáziám. Szöveges formában szúrom majd be egy véletlen szerű blog posztomba. Az első megtaláló személyre szabott, erotikus, BDSM novellát vagy izgató történetet kérhet tőlem, a saját vágyait megosztva velem és én megírom neki.
A második megtaláló is kérhet tőlem egy izgató írást. Az íráshoz majd fotót is mellékelhettek magatokról (akár arc nélkül, első a diszkréció), így jobban bele tudom élni magam a történetbe, amit nektek írok… 

A nevezési határidő december 31, aznap helyezem majd el titkos, perverz vágyam valamelyik írásomban a blogon. Ha neveznél, csak írj egy kommentet.:)

Jó vadászatot!:)

Édes kishúgom, Anna - Úgy, mint őt, de engem jobban...!

hqdefault.jpg

 

- Jól vagy? – kérdezte Melinda, miközben Anna ágyára dobta a hologramos kistáskáját. A szivárvány különböző színeiben tört meg rajta a plafonba épített, apró, kerek, de erősen izzó led lámpák fénye.
- Persze – felelte szórakozottan, de továbbra is megnyúlt képpel a lány.
- Pont úgy nézel ki – fürkészte Melinda és lassan, komótosan kezdte ledobni magáról a lezser Nirvana logós pólót, és lehámozni lábairól az azt ellensúlyozóan szűk, bőr hatású, tapadós leggingset, miután kibújt a platform talpú bokacsizmájából. Jólesőn forgatta meg lábfejét a padlón, összehúzta és ernyedni hagyta alaposan megnyomorgatott lábujjait.
- Hogy bírod ezt a cipőt?
- A pasik szeretik, plusz jobb tőle a seggem – vont vállat a lány.

Tovább

'20 XMAS

 

xmastree.jpg

Útközben fotóztam le ezt a kis fát egy kertesház előtt, kicsit szomúran a maszk angyalkát kiszúrva rajta... Azoknak is biztosan nehéz, akik külföldön ragadtak, vagy más okból nem tudják együtt tölteni az ünnepeket (sem) idén. Alapból sem vagyok karácsonyi fanatikus, jópár éve kihunyt bennem a spirit, de azért ezt itt hagyom... :D 

 

Édes kishúgom, Anna - Melinda Mikulása (Karácsonyi spin off:))

 

Anna, Melinda és Petra suli után ráérősen lődörögtek az utcán, a téliszünet aznap vette kezdetét. Még három nap volt karácsonyig. Az idő egészen enyhe volt az idén is és a három lánynak eszében sem volt még hazamenni.
- Esetleg menjünk át hozzám filmet nézni meg kajálni – javasolta Petra.
- Jobb ötletem van – közölte Melinda, és egy üveg Finlandiát húzott elő a hátizsákjából.
- Nálad mindig van valami pia? Alkesz – forgatta szemeit Petra.
- Akkor nem kérsz? – kérdezte Melinda, és a másodperc tört része alatt nyitotta ki a mangó ízesítésű tömény italt és húzta meg.
- Ide vele – közölte vigyorogva a lány. – Anna? – nyújtotta felé.
- Nem, nem. Maximum egy kis tojáslikőr, vagy forrócsoki, szigorúan két cent rummal.
- És azt honnan szerzünk? – kérdezett vissza Petra. – Menjünk a plázába?
- Zoliéknál ma házibuli lesz, karácsonyi. Hoztam jelmezt is, oda megyünk – közölte Melinda, a főnökasszony.
- Zoli egy pöcsfej – mondta Petra.
- A haverjai is azok – toldotta meg Anna.
- Lehet, de van fűtött medence és rengeteg pia. És ott lesz Márk is.

Tovább