Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

Sniffany on reddit

2020. október 14. - Sniffany

https://www.reddit.com/r/hungary/comments/jabf3d/sniffany_drogos_esti_mes%C3%A9i_ii_szubmissz%C3%ADv/

belledelphine-panels.jpg

Hé, nem is baszták rojtosra a seggem! :D (Lásd a reddit-en a következő postomról írt véleményeket: https://drogriporter.444.hu/2020/10/12/sniffany-drogos-esti-mesei-ii-szubmissziv-diaklanybol-drogos-domina#  )


Tervezek majd írni erről a jelenségről, mármint a kurvákról, akik nem basznak. Mikor én foglalkoztam ilyesmivel pár éve, az még semmi volt Belle Delphine-hez képest, aki a fürdővizét adja el a simpeknek gamer girl címszó alatt, meg nyers csirkéket töm tele csillámporral, pillangókkal és varrja össze őket a youtube csatornáján. 

 

 A shitposting embertelen és agyatlan méreteket öltött. Mondanivaló nincs, csak kontentgyártás, bullshitelés, trolletetés és igen, az emberek mint a zombik, zabálják. A szoba magányában, elhúzott függönyök mögött maszturbáló simpek és morgó incelek bizonyos százaléka a nagy számok törvénye alapján fizet érte. Ez a lány még csak nem is villant rendesen, nincs punci, nincs segglyuk, nincs szárazanál, rojtosra baszás, mélytorok. Csak cuki rózsaszín paróka, kontroller, és nyers hús tapizása (#fullvegan). Ehhez képest a livejasminon sugárzott olvasztott csokival való fekália elcsalás, és fecskendőből egymás testére spriccelt almalé mint fake pisilés, hardcore pornónak minősült tíz éve. Ma már elég, ha ledobod magad az Xbox vagy PS konzol elé, bedugsz egy webkamerát és streameled nekik twitchen, ahogy a Witcherben gyűjtögeted a Potion hozzávalókat, vagy szörnyeket gyilkolsz. Lehetőleg színes hajjal, releváns feliratokkal ellátott dögös, szűk felsőben, műszempillával, álarcnyi vakolatban, tizenhat évesen - most ez a tuti recept, nem a két szőke. A világ változik és vele a fétisek és a felnőttipar is. A rojtosra baszott kurvák ideje lejárt.
Most a black mirror korszakát éljük, ahol ti már nem érhettek hozzájuk, csak nézhetitek őket. Verhetitek rájuk és szétszedhetitek őket digitális felületeken, szavakkal, kritikákkal, amik abból a frusztrációból erednek, hogy ti már nem érhettek hozzájuk... 

A bejegyzés trackback címe:

https://sniffany.blog.hu/api/trackback/id/tr2716238596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása