Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

Inner peace, kapcsolatfüggés, öngondoskodás

2020. október 24. - Sniffany

122306326_136760258185196_3806238795091995565_o.jpg

"Tudod mi jobb érzés annàl, hogy talàn van kihez hozzábújni hétvégén? Az, hogy befolyásod van a sajàt sorsod alakulàsàra és meg tudod húzni a hatàraidat." - Feminem K

Sörözés közben jönnek a legegyszerűbb, de legokosabb felismerések és önreflexiók. Feminem K régi barátnőm és ő világított ma rá erre a kívülről egyszerűnek tűnő, de egyébként örök feloldhatatlan belső ellentétre. Hagyjam el vagy ne hagyjam el?

 

A kocsi is gyorsabban hajt, ha nitrózod. Mondd, mennyi energiát ölsz még bele ebbe a szar kapcsolatba?

Miközben magadat is megölöd rágódás közben, boldogtalanul, kiüresedve, mindenfélét ráprojektálva az otthoni szerencsétlenre, akivel azért nem vagy elégedett, mert benne keresed a saját voidod megoldási képletét. 


Miért nem állsz végre a saját lábadra az övé helyett? Lúdtalpas vagy és csámpás és egyedül sokkal fájdalmasabb megtenni a kilométereket, mint a másik falábát hibáztatva... Még jó, hogy nem kalóz, akkor aztán el is hajózhatna, vagy minimum kitölthetne egy rumot reggeli előtt. 
Ja, hogy a day drinking sem segít, csak tompít, maximum bagatellizál. 
Mégis jobb, mint otthon, a csendes, frusztráló ürességben szembenézni az üres falra hányt gondolatok kavalkádjával. 

Létezik egyáltalán valós kapcsolódás, egymás problémáinak, szokásainak, életstílusának átvétele, fikázása, újraütemezése és folyamatos értelmezése helyett? 

Ha létezik, talán majd egyszer, egy hosszú-hosszú önismereti út után, amit ki tudja, talán magammal kéz a kézben kell megtennem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sniffany.blog.hu/api/trackback/id/tr1316256364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása