Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

Webkamerás szex - Kinek miért éri meg?

2020. november 28. - Sniffany

 

 

A minap beszélgettem egy sráccal, aki Tinderen matchelt össze váratlanul egy webkamos lánnyal. A lány anyagiaktól mentesen invitálta Skype-ra, egyből meztelenül, önmagát kényeztetve várta, bele a közepébe, ajtóstól a digitális ház hálószobájába…

- Fogd fel ajándékkuponnak – tanácsoltam neki egyszerűen. Más örülne az ilyennek. Persze, ha célzottan keresi.

- Olyan megerőszakolva érzem magam, ha érted

- Nem erre számítottál, nem is tudod hová tenni…

Miért érte meg neki? – kérdezi teljes joggal és elgondolkodom a válaszon. Talán mert tetszettél neki, mert a webkamos csajoknak is kell az ismerkedés, a pasi, aki bejön és izgat. Én mindig remekül elkülönítettem ezt az anyagiaktól, de szakmai ártalomként mindig ott figyelt a megfelelő kamerapózolás, ahogyan kerekebb és hibátlanabb a seggem. Meg az olyan képküldés, azokkal a megszokott, reflex-szerűen izgató beállásokkal, ó, nagyon is ismerős…
De azért, ha tetszett a pasi, én találkozni akartam, ez a lány viszont úgy tűnt el, mint szürke szamár a november végi ködben…



És fordítottan, fordítottan miért éri meg a pasinak, anyagiak ellenében izgató műsort nézni, chateleni? „Webkamszexelni.”
Csípőből dobálom a lehetséges top hármas válaszokat. Nem kell hozzá nagy ész.
Mert veszélytelen. Fertőzés és kockázatmentes. Nem kapsz el nemibetegséget – most COVID-ot sem -, és nem para, ha nem áll fel. Sokan még a kurváktól is félnek, nincs ebben semmi szégyellnivaló, digitalizált világban élünk, elidegenedtünk az emberektől, az ellenkező nemtől, elidegenedtünk önmagunktól is. Mindenki csupa feszélyezettség, szorongás és ezek egymásra projektált szarságai.

A barátnős pasi kevésbé ébred bűntudattal (már, ha van neki olyan, meg az a hírből ismert lelkiismeret dolog, ami olyan, mint isten, akiről mindenki pletykál, de még senki sem találkozott vele, csak azok az LSD-s wookok akik sámánnak hiszik magukat a full enlightmentben, de ez egy másik történet, bocsi az off-topicért), mert az online egyszerre személyesebb, mégis személytelen. Nincs húsvér nő, nincs vagina, nincs rúzslenyomat, parfümesszencia, orrban maradt természetes szex-illat, se kiszívott nyak, miközben arra válaszolsz fegyelmezetten, hogy „milyen napod volt, drágám?”
Azért mégiscsak jobb, mint pornóra verni, hiszen a lány válaszol, ha jobbféle modell, akkor személyre szabottabb vágyakat teljesít. Visszajáró vendég esetén neadjisten intelligensen kommunikál, szórakoztató, már-már szerethető.
Úgy bizony, a visszajárósok imádnak online girl next doort tartani, nekik mindent elmesélni az aktuális barátnő szexualitásáról, annak hiányáról. A kiéletlen perverziókról. Random sztorikat és hétköznapi eseményeket megosztani. De bármikor szexre és perverziókra terelni a témát, szintén bűntudat nélkül. Hiszen ezért a szolgáltatásért fizettek.
Ha ez még nem lenne elég, vannak függők itt is, csakúgy, mint pornó függők és krónikus kurvázók.

sniffyass.jpg

És, hogy annak a tinderes webkamlánynak miért érhette meg? Ezer meg egy oka lehet.
Talán szar műszakja volt, kevés tokennel, sok kéréssel, még több faszfejjel, aki faggatózott, de végül baszott fizetni.
Talán a pasija is stresszes és a meló meg a bezártság mellett elfelejt törődni, érdeklődni.
Talán kellett neki egy kis randiflash, egy kis izgalom szimuláció. Vagy valami, ami két szar show közt feldobja. Aznap talán a tinderes felhozatal is suttyóbb és lényegretörőbb volt a szokásosnál és ez a kis ingyen adott semmiség volt a két kocka csokoládé, amit a tízperces szünetében random endorfintermelő csalásként dobott be, mielőtt tovább tolta a napi rutint.
Aztán ki tudja, lehet csak az első promo session volt ingyen, a következőért meg már jár a kéteurós percdíj. Anállal kettőfél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sniffany.blog.hu/api/trackback/id/tr8216305500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása