Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sniffany Felnőtt Meséi

Lilith megéhezik 3 – Az apácazárdában

2020. szeptember 07. - Sniffany

118629013_1163209864055089_7611341278629633422_n.jpg 

 

Oberfrauenwald kolostorának gótikus csipkézett tornyai az alacsonyan szálló fellegekbe vesztek. Torz arcú vízköpők, töredezett testű Mária szobrok meredtek élettelen arccal a semmibe. Odalent, a felszentelt vízzel töltött kristálytiszta medence partján Detlef esperes álldogállt, fekete csuhája a földet súrolta, jobb kezében a Szent Bibliát szorongatta, így várta Lilith érkezését. Gertrude főnővér és három fiatal novícius kísérte színe elé a törékeny, fehérbőrű, szemmel láthatóan nyugodtan lépdelő teremtést.

Lilith egy percig sem ellenkezett, mikor anyja közölte, holnaptól kolostorba kell vonulnia. Különös, elmélkedő arcán a tizennégy évesekre cseppet sem jellemző mindent tudás sötét árnya úszott át egy pillanat erejéig, majd beleegyezőn bólintott.

- Ahogy kívánod, anyám!

Kerstin zsigereiben érezte a vészt, túl szép és túl könnyű lett volna... A kamaszlány megadó beleegyezése baljósan tükröződött annak – most épp egész’ emberi – kék szemeiben. Legalább ez már nem az ő gondja többé, s nem Ingeé, meg a Mutteré. Egyszer, s mindenkorra úgy élhetnek majd, mint egy rendes család. Talán még új férfi is szegődik a házhoz, ha a pokolfajzat végre elkotródik onnét.

Lilith apácák koszorújában érkezett meg Detlef főpaphoz. Várakozón pislogott az ősz szakállú, higgadtságot sugárzó, idős férfire.

- Üdvözlégy a Mi Urunk házában és a Szent Nővérek Menedékében, Oberfrauenwald Kolostorában!

- Jó napot! – köszönt röviden, de udvariasan a lány.

- Mielőtt átlépnéd a Kolostor kapuját, tisztító szertartáson fogsz átesni, gyermekem. Ez a Mindenható tisztaságával átitatott és az ő romlatlansága által felszentelt víz lemossa rólad e világ bűneit, s megtisztítja lelkedet a gonosz erőktől.

Lilith nem szólt semmit, csak bámulta a kőmedencében szelíden hullámzó vizet, remélve, nem lesz túl hideg. A forró, gőzölgő fürdőket szerette, de jobbnak látta nem kivívni az esperes és a nővérek ellenszenvét ezen a korai órán. Hiszen még csak most érkezett. Hagyta hát, hogy a két fehér fejkötőt viselő, egyenruhás novícius meztelenre vetkőztesse. Detlef főpap rezzenéstelen arccal figyelte őket, s ha nem állott volna önmegtartóztató szent ember hírében, Lilith bizonyos lett volna; kéjes vágy alig észrevehető szikrái pattannak ki amúgy sötét szemeiből. Ott állt pőrén, mezítelenül az apácák és a főpap között, a tisztító merítésre várva. Két novícius a karja alá, a főnővér, s a másik fiatalabb apáca térdhajlataihoz nyúlt.

- Engedd át magad Isten akaratának, bízz leendő nővéreidben! – szólt Detlef, Lilith pedig ernyedten hagyta magát megemelni.

Lassan eresztették le, s merítették a tisztító fürdőbe. Egész testében lúdbőrzött, kicsiny mellein kőkeménnyé meredtek aprócska bimbói, udvara jól kitapinthatóan szemcséssé vált. Ölébe hasított a hideg, hallójáratai tompán zúgtak a víz alatt.

- Végy nagy levegőt! – utasította Detlef. Így tett, s a következő másodpercben már arca is a víz alá bukott, fekete haja súlytalanul lebegve terült szét körülötte.

 

 

Ketten tartották, két apáca kezei pedig fel-le siklottak a testén, jelképesen átmosva minden egyes porcikáját.

 A hideg vízben különösen hatott érzékeire a megannyi női kéz érintése, érzékeny hasán, fenekének apró félgömbjein. Egy tenyér éle kettéválasztotta farpofáit, hogy a szentséges folyadék mindenhová beszivároghasson. Két ujj széthúzta nagy és kisajkait, csiklója jegesen sajgott, némi víz még hüvelyébe is befolyt. Mielőtt kiemelték volna orcáját, száját és kebleit is alaposan megtisztogatták.
A kinti levegő kellemesen melegnek tűnt a didergő Lilith számára. Detlef esperes gyönyörködő, atyai mosolya sugárzó élettel töltötte meg ezidáig holtnak és sápatagnak tetsző arcát.

- Most már készen állsz, hogy az Oberfrauenwald Zárdába vonulj és kövesd Urunk tanításait – jelentette be ünnepélyesen.

- Így, vagy azért kapok egy törölközőt? – kérdezte Lilith vacogó fogakkal. Próbált önuralmat gyakorolni és palástolni nemtetszése nyomán ébredező dühét.

Detlef főpap rövid zavarodottság után eképp utasította Gertrude főnővért:

- Készítsétek elő a lánynak a novícius egyenruhát és fityulát, majd vezessétek a gyóntatófülkéhez! Florian szerzetesnek majd meggyónhatja bűneit. Várni fog reá.

Lilith kelletlenül igazgatta fekete haját takaró, fehér apáca főkötőjét. Fekete, térdig érő egyenruhájának leple alatt szinte elveszett kislányos termetű teste. A fából tákolt gyóntatófülke, mely nem messze a templomi rézorgonától bújt meg egy sötét sarokban, résnyire nyitott ajtóval invitálta belépésre. Bizonyára a célból rakták a hangszer közelébe, hogy az elsuttogott bűnös beismerések elvesszenek a dicshimnuszt zengő egyházi szólamok között.
Lilith belépett, szinte teljes sötétség ereszkedett a fülkére, amint az ajtó nyikorogva zárult be mögötte. Az egyetlen fényforrás a választófal rácsos ablaki közt szűrődött át, éppencsak megvilágítva az ott tartózkodó Florian atya arcélét.

- Dícsértessék a Jézus Krisztus – szólt halkan a fiatal hang odaátról.

- Öhm... – Lilith zavartan köszörülte a torkát. Fogalma sem volt, mit kellene erre mondania.

- Ezt mondod, mikor belépsz – okította türelmes, kedves hangon Florian. – Mindörökké Ámen.

- Úgy – felelte kurtán Lilith.

- Térdelj le a párnára, ami a földön van – mondta a férfi.

Lilith így tett, bár nem igazán értette, mi értelme van ennek az egésznek. A hang mindenesetre sokkalta bizalomgerjesztőbbnek hangzott, mint az öreg Detlefé.

- Most gyónsz először? – kérdezte, s Lilith még a sötéten át is érezte mosolyának melegét.

- Nem tudom, hogy kell – vallotta be. A térdelés elég kényelmetlennek bizonyult, így amilyen csendben csak tudott, átült a hátsójára és kényelembe helyezte magát a fülkében.

- Segítek neked. Most azt kell mondanod, hogy gyónom a Mindenható Istennek és neked Lelkiatyám, hogy ezeket a bűnöket követtem el...

Lilith kellemesnek, sőt, vonzónak találta Florian atya hangját. Volt benne valami bársonyos, valami élettel teli, ami a többiekből, akikkel itt eddig találkozott, valahogyan hiányzott.

Lassan széttárta a combjait a párnán, de a fülke túl szűk volt, így térde a falának koccant.

- Minden rendben odaát? – kérdezte Florian atya.

- Azt hiszem... – Lilith nyelve hegyével megnyalta a mutatóujját, s észrevétlenül lábai közé nyúlt. Egészen átfázott puncija végre vérrel kezdett telítődni.

- Szóval, te vagy az én Lelkiatyám? – kérdezte búgó hangon. Florian számára ismeretlen hanglejtés volt ez, maga sem értette, de zavart keltett benne a lány beszéde. Gyermekkora óta papnak készítették fel, életét Istennek szentelték. Ami a nőket illeti; csak az apácákkal és tulajdon anyjával találkozott, ezidáig.

- Most igen. Miután meggyónod nekem a bűneid és megbánást tanusítasz, feloldozást nyerhetsz.

- Mi az a bűn? – kérdezte Lilith, s már két ujjával hatol a hüvelyébe. Egészen nedves lett, amint Florian atya beszélt hozzá. Ujjai tocsogása átszűrődött a gyóntatófülke rácsain.

- Mondd, hová jártál iskolába? – kérdezte furcsállkodva a pap, elengedve a cuppogást füle mellett, melyet egyébként sem tudott mire vélni. A lány bőre biztosan vizes maradt a tisztító merítés után, és zavarában fészkelődhet odaát.

- Waldkirchenbe, de aztán kivettek az osztályból ... – Lilith felnyögött, behajlított ujjai a G pontját bökdösték, mellei megkeményedtek. Florian romlatlansága olyan étvágygerjesztő volt számára, mint másnak egy gőzölgő tál meleg étel az asztalon, egy dolgos, nehéz nap vacsorájánál ülve.

- Miért? Mondd, mit csinálsz te odaát?

- Jöjjön és nézze meg maga, Lelkiatyám – Lilith élvezkedett és alig várta, hogy egészében láthassa a férfit.

Florián atya arcának sziluettje eltűnt a halovány fényű rácsos ablak takarásából. Sietve kerülte meg a gyóntatófülkét. Kinyitotta és döbbenetében szóhoz sem jutott. A lány háttal ült neki, válla felett hátra pillantva, résnyire nyílt ajkakkal, enyhén kidugott nyelvvel lihegett. Szemeiben démontűz vágya égett és a pap nem volt többé ura önmagának. Férfiassága keményen meredt előre a papi csuha alatt, Lilith azonnal megigézte őt.

- Mi van atyám, hosszú volt a cölibátus? – kérdezte nevetve, s feléje fordult, széttárt lábakkal, nedvességtől csillogó öllel kúszott előrébb a férfi felé. Elvette onnan kezeit, saját melleit markolta velük, közben egyenesen Florian vágytól homályos, ködös szemeibe bámult. – Na gyere Flo, mire vársz még? Ugye te sem hiszel a szűz fogantatásban?

Lilith kacagott, Florian meg, mint ki eszét vesztette, letépte magáról öltözetét, vadállati ösztönének engedve vetette magát a lányra. Merev farkát mindenféle előzetes finomkodás nélkül tövig vágta Lilith hüvelyébe. A pokol forrósága ahhoz képest gázlángolás lehetett. Körülölelte, magába szippantotta, egyre mélyebben és mélyebben. Ott hágta meg, a templom rideg kőpadlóján, a gyóntatófülke mellett és Lilith úgy vonaglott alatta, mintha még sosem élvezett volna így. Legalábbis nagyon, nagyon régen. Egészen más volt, mint az a szerencsétlen Hans-Jürgen, vagy a postás, vagy a Waldkircheni Általános Iskola igazgatója... Florian erős, szép, még ereje teljében lévő férfi volt, kihasználatlan erőforrásokkal.

- Keményebben – lihegte a fülébe. Testük ütemre hullámzott, Lilithet cseppet sem érdekelte a hideg föld kényelmetlensége. Tekintete a festett, színes üvegmozaik ablakokra vándorolt, melyeken angyalok fuvoláztak repkedve. – Jézusom, ez nagyon jó – sikoltott, hüvelye rászorult Florian atya farkára, ujja a férfi fenekébe markolt, így diktálva az ütemet. Órákig képes lett volna élvezni ezt a fajta baszást, ilyen intenzitással. Vérkeringése felpezsdült, ajkai parázslottak. Olyan nagyon hideg volt az a tisztító fürdő...

Florian lihegett és nyögött, csak dugta és dugta, mintha az élete múlna rajta. Léptek zaja visszhangzott a templom főtermének falai között. A novíciusok kettesével, szép sorjában készültek a vacsorához, melyet az étkezőben kívántak elfogyasztani. Lilith előbb vette észre őket, mint ők a földön kéjelgő párost, s magában már előre örült, miféle finomságokat tartogathat neki Oberfrauenwald Kolostora.

A sor egyszerre megállt, a döbbenet, undor és félelem kaotikus energiái körbeölelték a zavartalanul tovább élvezkedő Lilithet és Florian atyát. Lilith körültekintett, pillantása megállapodott a szemközti falon, a feszület alatti, jókora, aranyozott szegélyű, fal szélességű tükrön. Viszont látta abban az apácák seregét, Floriant, s belső démonának csavart szarvú, túlvilági képmását. Rekedt hangon így szólt:

- Jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://sniffany.blog.hu/api/trackback/id/tr2116193832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása